Információk a kiállítóknak 2015

Információk kiállítóknak:

Kedves Szolgáltató Kollégák!

Az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteg megkeresést kaptunk, ami nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen sokan bíztok, hisztek bennünk.

Ezt meghálálván örömmel jelezzük, hogy megrendezésre kerül az Őszi Mr. és Mrs. Veszprémi Esküvő Kiállítás. A kiállítás időpontja 2017. november 18-19.

 A helyszín az évelején megismert és sokak által megkedvelt veszprémi AGÓRA Művelődési Központ lesz.

Számunkra kiemelten fontosak azon szolgáltatók, akik bizalmukkal megtisztelve, az előző években is jelen voltak rendezvényünkön. Ezért most is megadjuk nekik elsőként a lehetőséget, hogy eldöntsék ősszel is velünk tartanak-e? Mivel a határidő rövid ezért megkérnék mindenkit legkésőbb 2017.szeptember 27-ig jelezzen vissza, mivel utána felszabadítjuk a helyeket az új érdeklődőknek.

Jelen állás szerint most is teltház lesz, mivel sok az új érdeklődő, aki arra vár lecsapjon a felszabaduló helyekre.

A kiállítás négyzetméter árai a következőkép alakulnak:

4-6 m2 Bruttó  11.900 Ft/nm                     

7-10 m2 Bruttó  11.000 Ft/nm   

11 m2 –től  Bruttó 10.500 Ft/nm              

A bruttó ár jelen esetben 0% áfa (alanyi áfa mentes) tartalommal bír.

Mint az előző években most is biztosítunk kedvező előfoglalási feltételeket. Az előfoglalási árak 2017. október 15.-ig érvényesek, 30% foglaló megfizetése mellett. 

Ennek tükrében az előfoglalási árak:

4-6 m2  9.900 ft/nm!

7-10 m2 9.500 ft /nm!                  

11 m2 –től 9000 Ft/nm !

Fontos! Áraink bruttó árak és két napra vonatkoznak!

Továbbra is megtartjuk vőfélyeknek, ceremónia mestereknek az úgynevezett „sétáló” standot. Ennek költsége bruttó 20.000 forint /fő. A tárgyalásoknál szabadon használhatják kihelyezett könyöklőinket.

A belépésnél most is papírzacskót fogunk osztogatni a látogatóknak, amibe a szolgáltatoktól kapott anyagokat gyűjthetik.

 Ebben lehetőséget biztosítunk szórólap elhelyezésére kizárólag a kiállításon résztvevő szolgáltatóknak (külsős hirdetési anyagot továbbra sem fogadunk be!) Ennek a költsége mindösszesen 2.500 forint és így biztosan minden látogatóhoz eljut a szóróanyag! Érdemes átgondolni! A szórólapot a kiállító biztosítja, míg a táska összeállítását, szóróanyagok elhelyezését cégünk vállalja.

A marketing mindig is fontos volt számunkra, ez most sincs másképp. A kiállítás terveink szerint a következő médiákban kívánjuk reklámmal megtámogatni: Rádió (nyereményjátékkal egybekötve), Nyomtatott sajtó, Plakát, Óriásplakát, molinó Facebook (fizetős hirdetés).

 

Mivel tudjuk, statisztikailag karácsonykor van a legtöbb lánykérés, eljegyzés, ezért az év eleji esküvő kiállításunk sem engedjük el.

Sokan tartottak a februári kiállítástól, de a belépő számok alátámasztják, megérte ezt az időpontot választani. Így a jövő évi időpontunk 2018. február 10-11!

Azon szolgáltatók, akik már most lefoglalják mind két kiállításra helyüket, ezt most 8.900 forint / négyzetméter áron megtehetik!

Bízunk benne, hogy legtöbb szolgáltató partner mind két kiállításunkon részt vesz!

 

Bízunk benne, hogy a fent leírtak elnyerték tetszésetek és hamarosan kiállítóink közt üdvözölhetünk. Várjuk visszajelzésetek!

Üdvözlettel:

Ottilia, István

 

Táll István

Mr. és Mrs. Veszprémi Esküvő Kiállítás Főszervezője / Tulajdonos

Mobil:  +36 70/389 26 19

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web:  www.eskuvoveszprem.hu

www.ottilia.hu

www.ottiliaeskuvoszervezo.hu

www.balatonieskuvo.hu

www.gyumolcspalma.hu

www.firsclassrendezveny.hu

www.extrem-eskuvo.hu

Kövess minket Facebook-on!