Információk kiállítóknak:

Kedves Szolgáltató Kollégák!

Az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteg megkeresést kaptunk, ami nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ilyen sokan bíztok, hisztek bennünk.

Ezt meghálálván örömmel jelezzük, hogy megrendezésre kerül immáron a 7. Mr. és Mrs. Veszprémi Esküvő Kiállítás. A kiállítás időpontja 2020. február 1-2.

 A helyszín a sokak által megkedvelt veszprémi AGÓRA Művelődési Központ lesz.

Számunkra kiemelten fontosak azon szolgáltatók, akik bizalmukkal megtisztelve, az előző években is jelen voltak rendezvényünkön.

Jelen állás szerint most is teltház lesz, mivel sok az új érdeklődő, aki arra vár lecsapjon a felszabaduló helyekre.

A kiállítás négyzetméter árai a következőkép alakulnak:

4-6 m2 Bruttó  11.900 Ft/nm                     

7nm < 11.000 Ft/nm

Fontos! Áraink bruttó árak és két napra vonatkoznak!

Továbbra is megtartjuk vőfélyeknek, ceremónia mestereknek az úgynevezett „sétáló” standot. Ennek költsége bruttó 25.000 forint /fő. A tárgyalásoknál szabadon használhatják kihelyezett könyöklőinket.

A belépésnél most is papírzacskót fogunk osztogatni a látogatóknak, amibe a szolgáltatoktól kapott anyagokat gyűjthetik.

 Ebben lehetőséget biztosítunk szórólap elhelyezésére kizárólag a kiállításon résztvevő szolgáltatóknak (külsős hirdetési anyagot továbbra sem fogadunk be!) Ennek a költsége mindösszesen 3.500 forint és így biztosan minden látogatóhoz eljut a szóróanyag! Érdemes átgondolni! A szórólapot a kiállító biztosítja, míg a táska összeállítását, szóróanyagok elhelyezését cégünk vállalja.

A marketing mindig is fontos volt számunkra, ez most sincs másképp. A kiállítás terveink szerint a következő médiákban kívánjuk reklámmal megtámogatni: Rádió (nyereményjátékkal egybekötve), Nyomtatott sajtó, Plakát, Óriásplakát, molinó Facebook (fizetős hirdetés).

Bízunk benne, hogy a fent leírtak elnyerték tetszésetek és hamarosan kiállítóink közt üdvözölhetünk. Várjuk visszajelzésetek!

Üdvözlettel:

Ottilia, István

 

Táll István

Mr. és Mrs. Veszprémi Esküvő Kiállítás Főszervezője / Tulajdonos

Mobil:  +36 70/389 26 19

 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

web:  www.eskuvoveszprem.hu

www.ottilia.hu

www.ottiliaeskuvoszervezo.hu

www.balatonieskuvo.hu

www.gyumolcspalma.hu

www.firsclassrendezveny.hu

www.extrem-eskuvo.hu

Kövess minket Facebook-on!